Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze oplossingen voor jouw zaak!

Win tijd met Symana

Bestelplatform

Kies met Symana voor een efficiënt bestelplatform, zodat klanten ook online je producten kunnen bestellen. Je kan in het platform vlot zaken toevoegen of aanpassen.

Als klap op de vuurpijl is er ook een bedrijfsmodule. Zo kunnen de medewerkers van je b2b-klanten vlot bij jou bestellen. Voor jouw bedrijfsklanten een gigantische winst op vlak van efficiëntie!

Symana

Website

In ons pakket krijg je ook een aantrekkelijke website, die je makkelijk zelf kan opmaken en aanpassen. Wij geven je een duwtje in de rug en staan steeds klaar om te helpen.

Het onderhoud van de site is bij ons in goede handen. Zo blijft die steeds up-to-date op vlak van veiligheid, back-ups, ...

Website

Online betaling

Maak het je klanten makkelijk en laat hen online betalen. Zo loopt hun bestelling vlotter en heb jij meteen je centen of wordt er een saldo aangelegd.

Online betaling

Facturatie

Wil je voluit voor efficiëntie gaan? Neem er dan ook de facturatiemodule bij. Doordat je klanten zichzelf registreren via het platform, zijn al hun gegevens al beschikbaar in de database. Zo maak je snel en foutloos facturen op.

Facturatie

Productbeheer

Voeg makkelijk zelf je producten toe, met al hun specifieke eigenschappen. Denk aan:

  • Varianten: wit, bruin, meergranen, …
  • Opties: zonder groenten, extra saus, …
  • Verschillende prijscategorieën per klant
  • Speciale prijzen, volumekortingen …
  • Allergenen
  • KJ, Kcal, vetten
  • Ingrediënten
Productbeheer

Printing

In de premium versie is ook een printmodule inbegrepen. Zo hoef je niet langer met alcoholstift te noteren op de broodzak om welk broodje het gaat. Kies het aantal printers dat je nodig hebt en wij laten op elke printer de juiste bestelling(en) aankomen. Een voorbeeld: alle koude schotels worden gedrukt via de printer in de koude keuken. Het gaat hier om thermoprinters, waarbij telkens iemand bestelt onmiddellijk een zelfklevend etiket wordt gedrukt, met de juiste info erop, zoals bijvoorbeeld allergenen.

Op een A4 printer krijg ook automatisch de volledige bestelling afgedrukt, zodat je goed het overzicht behoudt.

Printing

Ondersteuning

Hoor je het donderen in Keulen, bij het woord software? Geen zorgen, wij helpen bij de opstart en staan ook daarna altijd klaar bij vragen.

Support

Marketing

Dankzij Symana wordt je website vlot gevonden in zoekmachines. Je kan ook beroep doen op onze software om nieuwsbrieven uit te sturen naar je trouwe klanten. Tenslotte is meten weten, dus krijg je uiteraard een overzichtelijke rapportage. Zo weet je altijd hoeveel bezoekers je hebt en wat die op je website doen.

Marketing

Contacteer ons!

Ik wil meer info