Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijvenplatform

Makkelijk broodjes bestellen voor bedrijven

Lever je ook broodjes aan bedrijven? Dan herken je vast en zeker deze situatie. Een Chinese vrijwilliger moet alle bestellingen opslaan in een Excel-file of erger: noteren op papier. Daarna moet die ook gaan bedelen om gepast geld. Dat is zowel voor jouw klanten als jezelf tijdverlies. Dat kan vlotter en daarom hebben we ook een bestelplatform voor bedrijven ontwikkeld.

Hierin maken je professionele klanten vlot een bedrijfsaccount aan én kunnen ze meteen ook werknemers toevoegen. Zo kunnen die zelf bestellen én betalen. Dat werkt stukken vlotter en efficiënter. Een extra argument dus voor bedrijven om bij jou broodjes te bestellen!

Vlotte facturatie

Je hoeft niet langer manueel facturen op te maken, alles loopt via Symana. Je b2b-klanten kunnen via het platform namelijk zelf een factuur aanvragen.

Via hun account kunnen je klanten ook altijd en overal alle facturen terugvinden, opnieuw downloaden en betalen.

Razendsnelle service

Het grootste voordeel voor je klanten? Tijdwinst! Gedaan met wachten tot iemand de telefoon opneemt om de bestelling te noteren. Gewoon inloggen, bestelling plaatsen en op het afgesproken tijdstip wordt alles geleverd of kunnen ze afhalen. Hoe makkelijk is dat niet?