Overslaan en naar de inhoud gaan

Broodjeszaken

Je website in 1-2-3

Je website is je digitaal uithangbord. Die ziet er dus beter tiptop in orde uit. Met Symana krijg je een aantrekkelijke site die in het oog springt. We helpen mee om je website op te starten. Na het opladen van je logo, kleuren en de keuze van een mooi lettertype ben je in geen tijd klaar met je site. Dankzij onze uitleg in mensentaal, kan je hierna vlot zelf aanpassingen doen. Zit je toch ergens vast? Twijfel niet en contacteer ons even. Het onderhoud van de site is bij ons in goede handen. Zo blijft die steeds up-to-date op vlak van veiligheid, back-ups en beschikt die steeds over nieuwe functies.

We denken aan alles! Meten wat je bezoekers doen op je site? Dat kan, want we koppelen meteen Google Analytics. Maak je geen zorgen over cookies en dergelijke, want ook dat brengen we voor jou in orde.

Wil je e-mailadressen van je klanten verzamelen om nieuwsbrieven uit te sturen? Jawel, ook dat kan met Symana.

Flexibel productbeheer

Importeer al je producten in een handomdraai op het platform, zodat ze meteen ook online verkocht kunnen worden. Flexibiliteit troef, want als je wil kan je zelfs een korting toepassen op bepaalde producten.

Elk product heeft zijn specifieke eigenschappen, dus is Symana daar uiteraard op voorzien. Voeg alle mogelijke varianten en opties toe in 1-2-3. Denk aan een wit of bruin broodje, met of zonder groenten tot zelfs verschillende btw-tarieven.

 

Efficiënte leveringen

Wie verschillende bestelwagens heeft voor de leveringen weet dat de planning ervan soms een uitdaging is. Zorg voor structuur en efficiëntie met de invoer van bestelrondes in Symana. Per bestelwagen is er een ronde die je voor vertrek print. Zo ziet de chauffeur welke bestellingen mee moeten en bij welke bedrijven geleverd wordt.

Printing

Alle bestellingen opschrijven is tijdrovend en inefficiënt. Met onze printing module is dat voorgoed verleden tijd. Als iemand bestelt, komt dit in het systeem terecht en tegelijkertijd op A4-blad uit de printer. Als je kiest voor een labelprinter, krijg je ook per product een label dat je dan op de bestelling kleeft.

Wie slim is gaat voor meerdere labelprinters. Eén voor in de koude keuken, één voor in de warme keuken of zelfs één voor in de bergruimte … Jij kiest makkelijk via de software welke producten naar welke printer gestuurd worden. Zo komt alles op de juiste plek terecht. Van efficiëntie gesproken!

Snelle Facturatie

Time is money, maar ironisch genoeg kruipt soms veel tijd in facturatie. Dat kan anders en vooral ook beter. Dankzij Symana zit alles in het systeem en factureer je in 1-2-3. Gewoon even de klant en bijhorende bestellingen selecteren en daar is die factuur al! Enkel nog bevestigen en klaar is kees.