Overslaan en naar de inhoud gaan

Een greep uit onze projecten

Waar we trots op zijn

iOS en Android app voor opvolging werfbezoeken.

Met deze app, gebouwd in Ionic, kan het bouwbedrijf al hun werfbezoeken registreren en deze werfbezoeken achteraf doorsturen naar de betrokken partijen.

Alle data van de werfbezoeken worden bewaard op hun server.

app Kubiek

Engineers Europe

Feani wou met de rebranding naar Engineers Europe de gelegenheid aangrijpenom hun Drupal 7 om te vormen naar een Drupal 9 website. Die kreeg ondertussen ook een frissere look!

https://www.engineerseurope.com

Engineers Europe

GBS Ardooie

De Gemeentelijke Basisschool Zonnebloem in Ardooie is een warme, zorgzame school. Een school waar iedereen welkom is en wij met plezier de website in een nieuw kleedje hebben gestopt.

FRIS ONTWERP

De bedoeling was om de website een fris ontwerp te geven, die volledig in lijn ligt met hoe de school zich wil profileren. 

KLASSENPAGINA

Iedere leerkracht heeft een eigen login waar ze zelf nieuwsberichten en kalenderitems op kunnen posten. Zo heeft iedere klas een levendige pagina waar regelmatig nieuwe info op terecht komt. Zo zien de ouders ook meteen de nieuwe foto's van hun kapoenen.

https://www.gbsardooie.be

GBS Ardooie

MetaStudent

MetaStudent biedt een gebalanceerd mengsel van 9 vitamines, 5 mineralen en aanvullende nutriënten die elk hun specifieke ondersteuning bieden aan studenten om hun slaagkansen te verhogen.

ACTIE MET CODE

Op de verpakking werd een unieke code geprint. Deze kan dan via deze website speciaal gemaakt voor deze actie ingevuld worden. Op deze manier konden mooie prijzen gewonnen worden en had de klant ook meteen heel wat nieuwe klantgegevens in het bezit.

https://www.metastudent.eu

MetaStudent

Indecon

Indecent is de specialist in zonnewering, terrasoverkapping, carports en windschermen in regio Brugge. Met hun uitgebreide assortiment maken ze dagelijks klanten gelukkig!

3D RENDERER

Via javascript en 3D libraries werd een tool ontwikkeld waar je on the fly een voorbeeld kan zien van je toekomstige terrasoverkapping. Kies type dak, kleur, geveltype en je ziet meteen in 3D het resultaat. Ideaal om de klant warm te maken voor een toekomstige aankoop.

ADMIN MODULE

Na het bekijken van de 3D renderen dient de prospect zijn gegevens in te vullen die dan meteen in een admin module terecht komen. Daar kan met de keuzes bekijken en waar nodig bijsturen om van daaruit een offerte te kunnen versturen met een link  naar 3D erbij.

Indecon

Otentic

Puratos helpt bakkers, patissiers en chocolatiers bij het vinden van de beste producten en ingrediënten om de kwaliteit van gebakken producten te verbeteren.

Voor hun actie in 2023 hebben wij hun website opgemaakt in Drupal 10.

https://www.otentic2023.com

Otentic

Contacteer ons!

Ik wil meer info